ACTIVITEITEN     ABONNEMENTEN      WORKSHOPS      BRUIDSWERK      GRAFWERK      TUINONTWERP       BOEKETTEN & BLOEMWERK      LINKS      CONTACT

- Anniematie:
Anniematie is een dynamisch en zeer ervaren entertainment en evenementenbureau, gespecialiseerd in doeltreffend entertainment en effectieve evenementen.

- Bruiloftbeurs 2011:
In het romantische kasteeltje Groot Buggenum te Grathem vindt op zondag 2 oktober 2011 de derde editie plaats van de BruiloftBeurs van Midden-Limburg. Maar liefst 28 professionele ondernemers staan deze dag tussen 10:00 en 16:00 uur voor u klaar om u persoonlijk te adviseren.

- Daamen Party Design:
Een geslaagd feest begint bij Daamen Party Design in Baexem, de professionals! Want Daamen weet wat tevreden klanten willen. Daamen Party Design gaat altijd een stapje verder en maakt uw party of evenement tot een gebeurtenis waar u en uw gasten nog lang over napraten. Wij zijn al meer dan veertig jaar een betrouwbare partner die op creatieve en inventieve wijze de rode loper uitlegt en u alle zorg uit handen neemt. Onze kennis en ervaring vormen de bouwstenen voor een onvergetelijke dag of avond.

- Dance Point:
Voor Stijl - en Partydanscursussen, Streetdancecursussen, Salsacursussen, Kidzclubs of Zumbacursussen bent u bij ons aan het juiste adres.Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor workshops, bedrijfsuitstapjes, kinderfeestjes en nog veel meer.

- Disco Limburg:
Wij leveren DJs en driveinshows in samenwerking met partners en leveranciers. Dit resulteert in gemak voor u als klant, u vraagt, wij draaien. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit, kwaliteit in licht en geluid en door de te luisteren.. naar u!

- Loft76:
Loft76 is een inspirerende en eigenzinnige woonwinkel, gevestigd in het mooiste pand van Roermond (voormalig notariswoning anno 1890) Binnen lonken (vintage) designklassiekers als de Egg chair van Fritz Hansen en de lampen van Jielde, gecombineerd met klassieke merken als Scapa Home en Keijser & Co. Bij Loft76 treft u ook een prachtige stoffencollectie aan voor gordijnen en meubelstoffering, en bijzondere tijdloze accessoires.
Bij Loft76 wordt wonen......beleven

- Renee's Taartatelier:
Iedere taart is uniek, wat de smaken betreft zijn er diverse mogelijkheden, net wat je zelf het lekkerst vind. Ben je benieuwd naar de taarten die ik al gemaakt heb, of wil je zelf ook wel een keer een mooie taart komen maken, kijk dan even verder op mijn site.

- Zielz, afscheid op eigen wijze:
Zielz is een initiatief van Eric Kappert, bijgestaan door zijn partner Marlies Kusters en in samenwerking met een aantal professionele partijen die stuk voor stuk passen binnen de zienswijze van Zielz. Hierdoor is een sterk, betrokken team ontstaan, waarvan Eric de spil is.