ACTIVITEITEN       BLOEMWERK        ZAKELIJK        INTERIEUR        BRUIDSWERK        GRAFWERK        WORKSHOPS         TUINONTWERP        CONTACT
Na vier jaar opleiding tot creatief bloemsierkunstenaar heb ik sinds 1997 met veel plezier bij verschillende kwaliteitsbloemisten in Midden-Limburg gewerkt (Baccara, Mart Huygen en Florino). Daarna was de tijd rijp om mijn eigen creativiteit verder te ontplooien en daarom startte ik met veel enthousiasme in septemer 2008 mijn groenatelier.

Als groenatelier onderscheid ik me op enkele punten van een bloemist: bestellingen doet u telefonisch, via e- mail of na een bezoek bij u aan huis. Zo heb ik de vrijheid om aan iedere bestelling te werken totdat deze precies is wat u en ik voor ogen hadden.
Verder werk ik niet vanuit een kostbaar winkelpand, maar vanuit een atelier. Daarbij: ik koop gericht in aan de hand van uw bestelling. Zo kan ik de prijs van mijn werk lager houden.

Omdat naast creativiteit ook versheid voorop staat in mijn werk, dienen bestellingen, met speciale bloemenwensen, van te voren doorgegeven te worden. Ik gebruik namelijk voor iedere bestelling verse bloemen. Uw bestelling kunt u op een afgesproken tijdstip ophalen, of ik bezorg hem bij u thuis.

Creativiteit, versheid en service staan bij mijn groenatelier voorop!

Atelier: Parallelweg 5, Baexem. Het atelier is alleen open op afspraak.

06-216 217 16, info@groenatelierjoycewilms.nl